6q1a4160

Fənn  birləşməsinin  sədri – Bəşirova Şəfəq Elmuraz qızı “Dövlət İqtisad Universiteti”nin “ümumi iqtisadiyyat” ixtisasını bitirib.

Fənn  birləşməsində -28  nəfər  müəllim  fəaliyyət  göstərir:

1. Abbasova Dilşad Məhəmməd
  26. Həmzəyeva Validə Əsəd
  27. Mənsurlu Namiq Məhəmmədəli
  28. Rzayev Mehman Ağabala

Hamısı  tədris  etdiyi  fənn  üzrə  baza  təhsilinə  malikdir.  Onlardan  18  nəfəri  Dövlət  İqtisad  Universitetini,  8  nəfəri  Azərbaycan  Kooperasiya  Universitetini,  3  nəfəri – Moskva Kooperasiya İnstitutunu,1 nəfəri isə Sankt – Peterburq Maliyyə İqtisad İnstitunu bitirmişdir.Fənn  birləşməsinə  daxil  olan  müəllimlər  baza  təhsillərinə  uyğun  olaraq  “Mühasibat  uçotu”,  “Audit”,  “Maliyyə”,  “Dövlət  büdcəsi”,  “Mikroiqtisadiyyat”,  “Vergi  və  vergitutma”,  “Vergi  sistemi”  fənnlərini  tədris  edirlər.

2013/2014-cü  tədris  ilində  fənn  birləşməsinin  müəllimi İ. Əliyeva  tərəfindən  “Azərbaycan  iqtisadiyyatı”  fənninin  tədris  proqramı  işlənib  hazırlanmış  Təhsil  Nazirliyi  tərəfindən  təsdiq  olunmuşdur.  “Mühasibat  uçotu”  fənn  müəllimi  S.K. Hüseynov  “Mühasibat  uçotu,  vergilər  audit”  adlı  metodik  vəsait  işləyib  hazırlamışdır.

2014/2015-ci  tədris  ilindən  Tədrisin  kredit  sistemi  ilə  təşkilinə  keçilməsi  ilə  əlaqədar  olaraq  zəruri  hazırlıq  işləri  aparılır,  müəllimlər  ilə  seminar  məşğələlər  maarifləndirmə  işləri  təşkil  olunur.