AC6A8864 AC6A8871

Fənn  komissiyasının  sədri – Kindsfater  Alla  Əliyulla  qızı                                Bakı  Biznes  və  Kooperasiya  Kollecinin  məzundur.

Fənn  komissiyasında  4  nəfər  müəllim  fəaliyyət  göstərir:

1. Həsənov Nahid Bəylər
  2. Kindsfater Alla Əliyulla
  3. Rəsulov Elçin Səməd
  4. Tağıyev Zaur Fəzayil

Onlardan  2-si  Azərbaycan  Dövlət  Bədən  Tərbiyəsi  və  İdman  Akademiyasını,  1  nəfər  Azərbaycan  Dövlət  Pedaqoji  Universitetini,  1  nəfər  isə  Azərbaycan  İnşaat  Universitetini  bitirmişdir.  Fənn  komissiyası  tələbə  gənclərin  fiziki  hazırlığının  inkişaf  etdirilməsi,  onların  çağırışaqədərki  hərbi  hazırlığının  yüksək  səviyyədə  aparılması  sahəsində  əməli  tədbirlər  həyata  keçirilir.  Bunun  üçün  kollecdə  “Gənclərin  çağırışaqədərki  hərbi  hazırlığı”  fənn  kabineti,  tir,  qapalı  idman  zalı  və  açıq  idman  meydançası  mövcuddur.  Tələbə  gənclər  hər  tədris  ilində  tədris  planları  üzrə  nəzərdə  tutulan  dərslərdən  əlavə  respublikanın  orta  ixtisas  təhsili  müəssisələri  arasında  keçirilən  idman  yarışlarında  uğurla  çıxış  edərək  müxtəlif  mükafatlara  layiq  görülür  və  Fəxri  fərmanlar  ilə  təltif  olunurlar.2013/2014-cü  tədris  ilində  orta  ixtisas  təhsili  müəssisələri  arasında  Tələbə  İdman  “Gənçlik”  cəmiyyətinin  keçirdiyi  çoxnövlü  Valeybol,  Basketbol,  Dama,  Stolüstü  tenis  idman  yarışlarında  kollecin  idmançı  tələbələri  yüksək  göstəricilər  əldə  etmiş  “Diplom”  və  “Kubok”  ilə                       təltif  olunmuşlar.

Ümummilli  Lider  Heydər  Əliyevin  91-ci  ildönümünə  həsr  olunmuş  və  Azərbaycan  Kooperasiya  Universiteti  tərəfindən  keçirilmiş  futzal  turniri  yarşında  kollecin  yığma  komandası  II  yeri  tutmuş  “Medal”  və  “Diplom”  ilə  təltif  edilmişdir.